frietmobiel oost vlaanderen


frietmobiel oost vlaanderen

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


Wat kost het huren van een frietwagen. Prijzen 201

Verras uw gasten, personeel of klanten met vers gebakken frites en heerlijke snacks. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van frites en snacks op iedere locatie, niet alleen in Brabant maar ook in heel Nederland en België. Onze moderne frietwagens ziet


Bossuwé : Frituur - Mobiele Frituur - Services

De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.


Ape-events.be - Food On Wheels...

We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.


Hamburgerkraam - Hamburgerkraam Huren, Verhuur (TI

Wij serveren uw gasten een overheerlijke Amerikaanse Hotdog met ketchup, curry, mosterd of mayonaise. Ook augurken, (gebakken) uitjes en natuurlijk zuurkool ontbreken niet op de hotdogs.


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Food Truck huren - Ten Dauwe

U plant een huwelijksfeest, weddingparty, communiefeest, babyborrel, bedrijfshappening of ontbijt? Feestzaal Ten Dauwe, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen is de ideale locatie voor allerlei evenementen. Ook voor discrete rouwmaalt


Het Heet Frietje - Mobiele Frituur Antwerpen

Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.


Party Burger - Huur ons origineel hamburgerkraam!

Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?


Foodtruck | Pasado

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge