foodtruck offerte


Frituur aan huis

Een leuke mobiele frituur voor jouw feest, hiervoor kan je terecht bij mobiele frituur antwerpen heerlijke goudgele frietjes a volonté. Dus heb je binnenkort een feest, dan kan je dus bij hun terecht. Want kwaliteit en vriendelijkheid verkrijg je zeker bij hun.


barbecue aan huis west vlaanderen

Een winter barbecue of een zomer barbecue. Niet zelf knoeien, maar lekker genieten van de service van cateraar. Wil jij een bbq foodtruck. Bekijk dan zeker hun aanbod. Heerlijk vlees op de barbecue en al je gasten zullen smullen en je feest zal herinnerd worden.


mobiele frituur prijs

We gaan ervoor binnenkort onze vrijheid terug in bereik. Wat willen we dan allemaal natuurlijk genieten van het leven, daar hoort natuurlijk een feest bij. Hamburgers een bbq of barbecue ook een frituur op uw feest hoort bij de partij. Geniet van je feest door een leuke foodtruck in te zetten, waardoor jij als organisator zonder kopzorgen kunt meegenieten van een leuk feest of event.


foodtruck

Een foodtruck aan huis dat is altijd een leuk feest. Op onze gids vind je tal van foodtrucks. Mobiele Bar, Mobiele frituren en street foodtrucks. Voor al de benodigdheden kan je onze gids terecht. Een pensioen of verjaardagsfeest, ook bruiloften zijn foodtrucks inzetbaar.


Frietkraam Huren? Bij Frituurmobiel huurt u een fr

Ouderwets genieten voor jong en oud! Evt. ook bbq aardappelspies suikerspin verse koffie drankjes en ijs! Ruime ervaring in feestverzorging! De afwas nemen wij weer mee! We komen bijna op iedere locatie! Duidelijke prijs afspraak vooraf!


Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..


Frituur Saint-Germain - Tienen

Welkom bij Frituur St.-Germain! Sinds 6 april 2005 kan u bij ons terecht voor versgebakken frietjes. U hebt een groot aanbod aan snacks, burgers, … Wij bieden u kwaliteit, keuze, dienst, aantrekkelijke en democratische prijzen! Deze kan u meenemen maar


Frietwagen prijzen - Frietwagen en frietkramen ver

Bij friteswagen.nl kunt u een professionele frietwagens huren voor al uw feestelijke of zakelijke gelegenheden. Al onze frietwagens zijn onder andere voorzien van een gas gestookt frituur, 220 voltaansluiting, afzuigkap, vriezer, koelkast, afzuigkap, ver


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


FRIETWAGEN | Vanlierop Verhuurservice

Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?


Party Burger - Huur ons origineel hamburgerkraam!

Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e


Foodtruck + BBQ - 010BBQ.nl

BBQ bus feest vanaf 25 personen Heeft u altijd al eens een groot barbecue feest willen houden? Maar dan net even anders?


CATERING - mr. brasa foodtruck

MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.


Food Truck Festival TREK

De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000