frietmobiel oost vlaanderen


frietmobiel oost vlaanderen

Op zoek naar een mobiele frituur voor op je feest. Binnenkort als corona voorbij is dan zal iedereen willen feesten en genieten. Wees dus snel.


Frietkraam Vlaanderen | Eat @nd Go

Meer en meer mensen kiezen ervoor een communiefeest, babyborrel, trouwfeest of jubileum niet langer in een feestzaal maar bij hen thuis te geven. Dit zorgt voor een persoonlijker sfeer, een lagere kostprijs en u kan het feest volledig naar uw hand zetten.


Frietoplocatie.nl: Frietwagen huren? Frietwagen ve

Frietkraam huren Een frietkraam aan huis, bij uw bedrijf of op locatie op ieder moment van de dag. Een frietkraam huren bij Frietoplocatie.nl zorgt voor een leuke aanvulling op uw feest of evenement. Ter plekke worden de heerlijkste frietjes en snacks in


Frituurwagens verhuur - Edma-Gora

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over


Frietwagen - Joepie verhuur

Wij verhuren de frietwagen altijd met personeel van Joepie Verhuur die voor u de friet en eventuele snacks bakt. Het is niet mogelijk zelf te bakken.


Hamburgerkraam huren in Rotterdam - Partytools Rot

Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!


Cis Eventscatering: Pastawagen - Frietmobiel - Tra

Hebt u een familiefeestje in het vooruitzicht? Vergeet stijve, lange diners: Cis Events Catering rijdt zijn mobiele frituur of pastakraam tot voor de deur. Het gaat er gemoedelijk aan toe en in het frietkraam halen uw gasten wat ze willen.


frietwagen huren - frietwagens.be

Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.


Friet van Lei - Frietwagen huren voor uw feest of

Heeft u een feest, bruiloft, evenement, communie of een andere feestelijke gelegenheid en wilt u uw gasten een lekker frietje of een heerlijke snack aanbieden? Dan bent u bij Friet van Lei aan het juiste adres. Alles wordt met zorg voor u geregeld en bere


Hamburgerkraam - Huur hier voordelig een hamburger

Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham


Verhuur

De citroën HY, het symbool van de Franse werkman, gebouwd van 1947 tot 1982 en gekenmerkt door zijn karakteristieke golfplaten carrosserie is de perfecte eye-catcher voor uw feestgelegenheid.